کارخانه ترشک و لواشک در ایران به دلیل وجود مشتری های بسیار از سال ها پیش تاسیس شده است.لواشک و ترشک یک خوراکی ایرانی و پر طرفدار در بین مردم با مزه های ترش و شور هستند و در طعم های زردآلو، آلو، آلوچه و… به تولید می رسند. نوع فروش و عرضه این محصولات در بازار ترشیجات به صورت بسته بندی و فله انجام می شود. در کارخانه ترشک و لواشک تولید و فروش محصولات ذکر شده به صورت جزئی و عمده صورت می گیرد.
لواشک و ترشک تا حدی فواید میوه را دارد وبه دلیل تولید آن از شیره غلیظ شده و قوام آمده میوه ها به مصرف سایر تنقلاتی مثل پفک و چیپس ارجحیت دارد. ترشک، لواشک و آلوچه فرآوری شده با وجود طعم های بسیار متنوع، مورد علاقه همه افراد به ویژه کودکان می باشند و به عنوان یک میان وعده خوشمزه و خوشرنگ کاربرد دارند.
تصمیم داریم در این مطلب با خاصیت ترشیجات بیشتر آشنا شویم.
خاصیت انواع ترشک و لواشک
- جلوگیری از یبوست
- دارای ویتامین A و B
- کنترل کلسترول ودفع سموم
- سرشار ازمواد معدنی از جمله پتاسیم و کلسیم
- دارای ترکیبات ضد اکسیدانی و خاصیت ضد سرطانی
خواص گفته شده در بالا به صورت کاملا کلی بیان شدند و برای تشخیص دقیق و کامل محصولاتی مثل ترشک و لواشک باید به میوه تولیدی آن توجه کنیم، به عنوان مثال پزشکان لواشک آلو را برای افرادی که دچار یبوست هستند، تجویز می کنند و دلیل این امر ملین بودن میوه آلو می باشد که در تهیه لواشک استفاده شده است.
انواع لواشک و ترشک ها
- لواشک و ترشک انار
- لواشک زرشک
- ترشک و لواشک آلو
- لواشک ذغال اخته
- ترشک آلوچه
شرایط بسته بندی لواشک و ترشک
- نشانه گذاری واضح بر روی ظروف
- حفظ فرآورده در برابر رطوبت ،گرما، آفت ها، و عامل فساد
- استفاده از بسته بندی های کوچک برای نگهداری ترشک و لواشک
- درج نشانه هایی از جمله : تاریخ تولید و انقضا، نام سازنده، تاییدیه بهداشت و…